Fedora Forum
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?
Iulie 31, 2010, 07:30:07 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
3756 Mesaje în 456 Subiecte de către 448 Utilizatori
Ultimul cont creat: richardmagee4421
* Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
+  Fedora Forum
|-+  Offtopic
| |-+  Administrative
| | |-+  Canalul IRC #fedora-ro
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Canalul IRC #fedora-ro  (Citit de 2178 ori)
mapleoin
Sr. Member
Deconectat Deconectat

fedora engineering

Vezi Profilul WWW
« : Martie 16, 2009, 06:04:25 pm »

Am reușit astăzi să preluăm canalul #fedora-ro@irc.freenode.net și să instalăm un ChanServ acolo. Acum ar trebui să fie un loc mult mai prietenos.

Vă așteptăm pe cât mai mulți pe IRC!

/le: Nu toți membri comunității își permit să stea pe canal tot timpul. În general #fedora-ro este mai populat în timpul săptămânii în timpul orelor normale de serviciu. Dacă ați întrebat ceva, permiteți măcar un sfert de oră celor care sunt deja pe canal pentru a vă vedea mesajul și a răspunde. Dacă nu răspunde nimeni, poate nimeni nu știe răspunsul sau poate întrebarea nu a fost pusă corect.
« Ultima modificare: Martie 13, 2010, 10:13:06 am de către mapleoin » Memorat

This is the INTERNET!

revolution blahg!
Adrian Joian
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 18, 2009, 10:10:22 am »

Vreau sa te felicit pentru o treaba foarte bine facuta.
Memorat
jarelu
Vizitator
« Răspunde #2 : Martie 06, 2010, 08:00:05 pm »

salutare
am intrat si eu pe canalul de mirc #fedora-ro dar e saracie mare pe acolo.nu exista nici un helper sa ajute macar cateva ore pe zi pe canal?a cam trecut vremea mIrc-ului dar mai sunt destui care il folosesc.ma gandesc ca o promovare a canalului si cativa helperi ar fi de mare folos ptr comunitatea Fedora.
Memorat
mapleoin
Sr. Member
Deconectat Deconectat

fedora engineering

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Martie 06, 2010, 08:16:24 pm »

Toată lumea care stă acolo stă din proprie inițiativă și fără niciun câștig personal. Presupun că te referi la oameni când zici helper. Canalul e mai populat în timpul săptămânii, până seara, atunci când majoritatea sunt la serviciu. Atunci e și activitate.

Dacă ai idei bune de promovare, nu te oprește nimeni să le pui în aplicare. Dacă ne plac și nouă, poate te ajutăm.
Memorat

This is the INTERNET!

revolution blahg!
jarelu
Vizitator
« Răspunde #4 : Martie 07, 2010, 11:14:38 am »

e laudabila munca celor ce stau benevol pe canal mai ales ca Linuxul in sine este gratuit.problema este ca cei ce stau benevol pe canalul de mirc ar trebui sa si ajute nu doar sa populeze canalul.de exemplu eu aseara am intrat ,am cerut un sfat si am fost indrumat spre canalul oficial al fedora.din aceasta cauza ar fi bine ca cei ce populeaza canalul sa ajute nu sa paseze omul spre alte directii.caci altfel ar trebui schimbat topicul -canal populat benevol.ptr indicatii /j #fedora
Memorat
mapleoin
Sr. Member
Deconectat Deconectat

fedora engineering

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Martie 07, 2010, 11:55:04 am »

Deci cine nu știe să te ajute să nu mai intre pe canal?
Memorat

This is the INTERNET!

revolution blahg!
jarelu
Vizitator
« Răspunde #6 : Martie 07, 2010, 12:05:27 pm »

Am reușit astăzi să preluăm canalul #fedora-ro@irc.freenode.net și să instalăm un ChanServ acolo. Acum ar trebui să fie un loc mult mai prietenos.

Vă așteptăm pe cât mai mulți pe IRC!

intelegi vad doar ce vrei tu.eu vreau ca dimpotriva sa fie cat mai multi ca atunci cand intra cineva si are o problema sa fie ajutat nu sa i se spuna sa intre pe alt canal ptr informatii.si helper da ma refeream la oameni.cei ce stau pe canal sa ajute nu sa fie de forma acolo.ca sa fie un loc prietenos Smiley

Memorat
cr_alin
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 07, 2010, 12:18:48 pm »

@Jarelu,

TOTI trebuie sa ne ajutam intre noi. Aia e comunitate.

Daca te astepti ca cineva sa stea 24/7 pe un canal sau pe un forum ca sa te ajute pe tine personal cu toate problemele pe care le ai, welll.. ai sa fii dezamagit.

canalul ala irc nu are locuri limitate, poate stau mai multi pe acolo si vorbesc doar cind stiu ce sa zica sau cind au ceva de zis. aia nu inseamna ca stau degeaba.

Ai o problema pe care nu stii cum sa o rezolvi ? Dupa ce ai epuizat toate solutiile care ti-au terecut prin cap sau care ai fi putut sa le incerci intreaba pe canal sau pe forum dupa ce ai descris cit mai detaliat problema si pasii pe care i-ai facut pina la momentul respectiv.
Altfel vei fi trimis la plimbare pina te mai gindesti sa dai mai multe detalii despre problema.

Memorat
jarelu
Vizitator
« Răspunde #8 : Martie 07, 2010, 01:56:38 pm »

nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar eu am spus vb astea prin prisma mea de nou utilizator de linux.atunci cand intri pe un canal de suport fedora cred ca e normal ca cineva de acolo sa te ajute in problema pe care o ai.nu e nimeni obligat sa ajute dar daca tot o poti face, de ce sa nu ajuti nu?si am tot respectul ptr voluntarii de pe canalul de mirc si nu numai.poate cu timpul invatand despre linux am sa ajut si eu pe altii la randul meu si am sa fiu pe canalul fedora.dar momentan am avut o problema si am cerut ajutor atata tot.nu cred ca am cerut luna de pe cer si in loc de ajutor am fost trimis pe alt canal.imi cer scuze daca va deranjez dar raspuns la problema mea tot nu am primit
Memorat
mapleoin
Sr. Member
Deconectat Deconectat

fedora engineering

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Martie 07, 2010, 05:52:36 pm »

Eu ți-am recomandat canalul #fedora după ce ți-am spus că nu știu să te ajut. Sau ți-am dat impresia că știam rezolvarea problemei tale, dar n-am vrut să te ajut? Asta după ce ți-am pus atâtea întrebări despre sistemul tău ca să-mi dau seama unde ar fi problema.
Memorat

This is the INTERNET!

revolution blahg!
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.036 secunde cu 16 cereri.