Fedora Forum
Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
să te autentifici
sau
să îţi creezi un cont
.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine
codul de activare al contului?
Iulie 31, 2010, 06:46:10 pm
o ora
o zi
o săptamană
o lună
Timp nelimitat
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:
Căutare detaliată
3756
Mesaje în
456
Subiecte de către
448
Utilizatori
Ultimul cont creat:
richardmagee4421
Fedora Forum
Offtopic
Cafenea
OS/Fedora 12
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Pagini:
[
1
]
Autor
Subiect: OS/Fedora 12 (Citit de 1132 ori)
hexy08
Hero Member
Deconectat
OS/Fedora 12
«
:
Decembrie 09, 2009, 07:00:38 pm »
Am o mare curiozitate, legata de Fedora 12. Ce parere aveti despre ea. Cit de mult va place sau ce va deranjeaza cel mai tare la ea. Sunteti multumiti sau dezamagiti de acest release 12.
Eu personal sunt profund dezamagit de nerezolvarea problemei dintre driverul nvidia si KMS. Avem deja driver-ul nvidia oficial pt. F12, dar ce folos ca tot nu il putem folosi. Avem suport nvidia in KMS, dar trebuie sa alegem intre KMS sau driverul nvidia, trebuie sa alegem daca vrei sau nu accelerare grafica in F12 si sa renuntam la KMS, sau invers. Nu ma asteptam la minuni, dar deja a trecut o luna de cind aceasta problema grava persista, iar pe forumul oficial fedora, deja multi au renuntat sa mai posteze pe aceasta problema.
Aceasta fiind dezamagirea mea, voi pe care le aveti, sau ce va bucura foarte mult la F12.
Memorat
mapleoin
Sr. Member
Deconectat
fedora engineering
Răspuns: OS/Fedora 12
«
Răspunde #1 :
Decembrie 09, 2009, 08:05:43 pm »
Discuțiile astea sunt atât de contraproductive încât îmi amintesc de discuțiile pe care le poartă colegii mei în pauze despre fotbal.
Ai o mulțime de alte posibilități, dacă nu-ți merge ceva, încerci altceva. F12 nu diferă atât de mult față de F11 încât să conteze. Eu folosesc fedora pentru că am contribuțiile la comunitate, dacă nu le-aș avea și n-aș cunoaște deja o bună parte din comunitatea internațională fedora aș folosi ubuntu pentru că-mi place mai mult paleta de culori. E o chestie de gust.
«
Ultima modificare: Decembrie 09, 2009, 08:07:59 pm de către mapleoin
»
Memorat
This is the INTERNET!
revolution blahg!
hexy08
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #2 :
Decembrie 10, 2009, 09:23:13 am »
Alte pareri ?
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #3 :
Decembrie 15, 2009, 05:17:26 pm »
Fiecare versiune aduce diverse suprize: unele lucruri merg mai bine, altele mai prost. Pentru mine cea mai rea regresie a fost ca deocamdata nu se poate folosi RecordMyDesktop pentru a face screencasturi (exista deja bug report). Mai sint nemultumit si de eliminarea iconurilor dinmeniuri si butoane (se poate totusi repara cu o setare in gconf) sau de noua tema de notificari.
Memorat
nicu -
http://nicubunu.blogspot.com/
valente
Newbie
Deconectat
«
Răspunde #4 :
Ianuarie 13, 2010, 02:15:43 pm »
Fedora 12, inca un pas in fata facut. Primele impresii sunt general bune, chiar foarte bune, dupa cum urmeaza: instalare ceva mai rapida, suport pentru ext4E direct dint installer, driver video nVidia intalat by default asa cum trebuie cu tot cu support pentru dual-view (extended, nu clone), automatic bug reporting instalat si configurat cum trebuie, empathy ca messenger = perfect, mai multe aplicatii ca pachete in repo-urile default (azureus, mc - cu o noua versiune......) etc.
Folosesc fedora 12 pe doua compuri, unul de la munca, forjat la greu cu builduri in paralel; si al doilea ca media-center acasa.
Concluzia: merita din plin upgrade-ul la F12 !
Memorat
George Enea
Newbie
Deconectat
Fedora 12 Constantine
«
Răspunde #5 :
Ianuarie 18, 2010, 01:56:30 pm »
Imi place foarde mult Fedora 12... este foarte robust. Nu as putea face o comparatie cu versiunile anterioare, intrucat Fedora 12 este prima mea apropiere de Fedora.
Imi place foarte mult Automatic Bug Reporting Tool si SELinux Troubleshooter, dar gasesc Add/Remove programs ca fiind foarte intortocheat (obisnuit cu Synaptic din Ubuntu). In resti, e ok, nu am probleme.
Memorat
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Intregul.
valente
Newbie
Deconectat
«
Răspunde #6 :
Ianuarie 18, 2010, 02:25:46 pm »
poti sa iti instalezi si 'synaptic' + 'apt-get' in Fedora 12 !
Citat din mesajul lui: George Enea din Ianuarie 18, 2010, 01:56:30 pm
Imi place foarde mult Fedora 12... este foarte robust. Nu as putea face o comparatie cu versiunile anterioare, intrucat Fedora 12 este prima mea apropiere de Fedora.
Imi place foarte mult Automatic Bug Reporting Tool si SELinux Troubleshooter, dar gasesc Add/Remove programs ca fiind foarte intortocheat (obisnuit cu Synaptic din Ubuntu). In resti, e ok, nu am probleme.
Memorat
Pagini:
[
1
]
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Schimbă forumul:
Selectează o destinaţie:
-----------------------------
Suport Fedora
-----------------------------