Fedora Forum
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?
Iulie 31, 2010, 06:34:48 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
3756 Mesaje în 456 Subiecte de către 448 Utilizatori
Ultimul cont creat: richardmagee4421
* Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
+  Fedora Forum
|-+  Resurse Fedora
| |-+  Evenimente
| | |-+  Viitoarea Lansarea Oficiala Fedora 9
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] 2 3 ... 6 Imprimă
Autor Subiect: Viitoarea Lansarea Oficiala Fedora 9  (Citit de 13115 ori)
Adrian Joian
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Martie 24, 2008, 12:11:15 pm »

Salutare,

In vederea aparitiei viitoarei versiuni de Fedora acum ajunsa la numarul 9, echipa noastra doreste sa organizeze o mica prezentare de aceasta data mai organizata si mai detaliata. In acest sens apare problema unei locatii in care sa ne desfasuram, astfel prin acest anunt dorim sa cerem ajutorul utilizatorilor de Fedora inregistrati aici, poate cineva are o locatie/cunostinta/idee/solutie/combinatie/relatie care sa ne faciliteze gasirea unei locatii.

Cu respect,
AJ
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Martie 24, 2008, 12:34:57 pm »

Incerc sa extind eu putin subiectul: la lansarea F8 ne-am intilnit la o bere, am discutat despre Fedora, Linux in general dar si despre o multime de alte lucruri, in conditiile in care poti discuta la o masa dintr-o berarie destul de plina cu alti oameni. Ceea ce nu a fost rau, chiar dimpotriva, o buna ocazie de socializare, de a ne cunoaste ca persoane.

Exista ideea de a organiza o intilnire de o natura putin diferita: axata mai mult pe Fedora, pe prezentari, pe discutii si probabil mai putin pe bere. O intilnire in care sa ne putem exprima coerent si sa ne putem auzi unii pe altii  Tongue

Pentru o asemenea intilnire avem nevoie de doi factori:
- oameni dispusi sa participe, unii dintre ei chiar poate sa tina o prezentare cit de cit formala, asa ca va rog sa va manifestati interesul sau lipsa deinteres pentru o asemenea abordare;
- un loc in care sa ne intilnim. Nu e obligatoriu sa aiba acces la internet sau chiar calculatoare (pentru asta exista laptopuri). Cautam un loc in care s-ar putea organiza asa ceva, dar deocamdata nu avem nimic concret si aici este nevoie de ajutor.

Din experienta mea cu vechile intilniri "linuxfest" ar putea fi o problema: unii oameni ar fi dispusi sa participe doar daca exista si posibilitatea consumului de bere iar unele locatii (scoli, universitati, sedii de firme) nu admit un asemenea consum. Va rog sa luati in considerare si acest aspect: ati participa la un eveniment unde nu se consuma bere? Cunoasteti o locatie unde asta sa nu fie o problema?
Memorat

tormi
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 26, 2008, 07:54:22 pm »

daca se stabileste locul si data mi-ar place sa particip
Memorat

dacă ce ai de făcut ţi se pare simplu încă nu ai aflat tot
screab
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Aprile 01, 2008, 11:08:48 am »

Am cateva intrebari si pe baza raspunsurilor s-ar putea chiar sa va gasesc eu o locatie unde se vor putea impaca si capra si varza(si prezentari si bere).

1.Cam la cate persoane estimati aceast aintalnire
2.Locatie trebuie sa fie neaparat in Bucuresti?
3.La ce fel de prezentari va-ti gandit?
Memorat
Adrian Joian
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Aprile 01, 2008, 11:24:27 am »

Uitate la raspunsuri

Am cateva intrebari si pe baza raspunsurilor s-ar putea chiar sa va gasesc eu o locatie unde se vor putea impaca si capra si varza(si prezentari si bere).

1.Cam la cate persoane estimati aceasta intalnire -> in jur de 10
2.Locatie trebuie sa fie neaparat in Bucuresti? nu neaparat dar undeva unde se poate ajunge facil
3.La ce fel de prezentari va-ti gandit?Prezentari legate de Fedora 9 ce aduce nou si chestii de linux in general
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Aprile 01, 2008, 12:51:30 pm »

sa imi incerc si eu raspunsurile:

1. cred ca pentru mai putin de 10 persoane nu are rost sa organizam un eveniment, iesim 2-3 la o bere (mai ales acum ca vine primavara) si zicem ca asta a fost.
2. cei mai multi dintre noi sintem din Bucuresti si prinsi cu serviciul.
3. Evident ca legate de Fedora din moment ce e vorba de lansarea Fedora . Dar pot fi vazute prezentarile si ca niste pretexte pentru a purta niste discutii, speram noi, inteligente.
Memorat

screab
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Aprile 01, 2008, 02:06:23 pm »

Cand m-am referit la prezentari ma gandea:o sa vorbeasca cineva pentru restu sau o sa fie un fel de prezentare pe laptop eventual un videoproiector sau cum?
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Aprile 01, 2008, 02:25:00 pm »

Cred ca asa ar trebui, ca 2-3 persoane sa isi pregateasca cite un subiect despre care vor sa vorbeasca si bineinteles ca o sa fie macar un laptop ce care sa il si putem folosi. Videoproiector, tabla de scris sau altele - in functie de locatie.

Cred ca Adrian avea de la inceput o idee despre ce ar vrea sa vorbeasca, eu daca vreti pot sa va povestesc despre Fedora Art sau despre live USB-uri, care ma captiveaza zilele astea (s-ar putea sa imi treaca pina atunci)... teme se gasesc usor.
Memorat

Shahinul
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Aprile 01, 2008, 03:34:06 pm »

parerea mea este ca o eventuala consumatie bere, suc, etc ar trebui sa fie neimportanta. in fond scopul intalnirii este prezentarea Fedora 9 si nu a unui sortiment de bere.
sper sa am timp pentru a veni la prezentare.
Memorat

screab
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Aprile 01, 2008, 06:32:33 pm »

Da dar acesta nu va fi numai un eveniment de prezentare, ci va si o ocazie de socializare si de cunoastere.Mai usor socializezi cand ai o bere in mana si vorbesti amical decat cand vorbesc doar cei care prezinta si apoi toata lumea pleaca acasa.
Ca si la o femeie hainele si cum arata sunt esentiale si cele mai importante dar accesoriile deobicei atrag atentia si o fac mai placuta.
In cazul nostru berea, sucurile etc sunt accesorille, aparent neimportante dar aceste lucruri mici adunate fac diferenta dintre o lansare banala si un succes.
Poate am exagerat cu termenii si ceea ce am zis pare ca un fel de cearta dar am vrut sa-mi fac inteleasa idee.Daca am gresit cu ceva va rog stergeti mesajele mele.
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : Aprile 02, 2008, 07:50:31 am »

Ei, eu sint mai pesimist din fire si imi amintesc o multime de lucruri neplacute, de exemplu de vremea cind se organizau asa-zisele linuxfesturi, cind s-a schimbat locatia si s-a mutat intr-un liceu, unde erau restrictii de "consum", multi participanti au renuntat.
Memorat

levi
Hero Member
Deconectat Deconectat

the futu®e is OPEN

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #11 : Aprile 02, 2008, 03:51:32 pm »

deci in concluzie...cand se lanseaza f9 Huh sa stiu sa mai instalez f8 /:)
Memorat

the futu®e is OPEN
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #12 : Aprile 02, 2008, 04:02:54 pm »

Planul curent este 29 aprilie si se fac eforturi pentru a atinge data asta. S-a mai intimplat in trecut sa se amine citeva zile, deci nu e absolut batut in cuie, dar sint sanse mari.
Eu am intebat zilele trecute la ReleaseEngineering pentru ca vrem sa rulam pe site-uri o numaratoare inversa si mi-a fost intarita inca o data data.
Memorat

levi
Hero Member
Deconectat Deconectat

the futu®e is OPEN

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #13 : Aprile 06, 2008, 06:01:08 pm »

ura (29 aprilie) nici nu ma mai chinui sa instalez f8 si asa nu mi se instaleaza cumtrebe (chainloaderu ^%$#$%^&*)
Memorat

the futu®e is OPEN
screab
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #14 : Aprile 08, 2008, 07:26:23 pm »

Pentru prezentare la Hotel Confort Traian, o sala pt 15 participanti, 4 ore.
Video proiector fac eu rost, si pentru consumatie si socializare putem merge dupa la Clasic un restaurant pe care il stiu si il frecventez de mult timp.
Ca sa convingem lumea sa vina si la prezentare sugerez sa le oferim celor care vin la prezentare cate un dvd cu fedora 9, cu o imagine pusa pe dvd(am un prieten care are o chestie care "deseneaza pe cd/dvd-uri)
Sa-mi spuneti daca va convine
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 6 Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.1 secunde cu 19 cereri.