Fedora Forum
Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
să te autentifici
sau
să îţi creezi un cont
.
Septembrie 06, 2010, 01:21:15 pm
o ora
o zi
o săptamană
o lună
Timp nelimitat
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:
Căutare detaliată
3825
Mesaje în
468
Subiecte de către
503
Utilizatori
Ultimul cont creat:
Cleanercare2
Fedora Forum
Resurse Fedora
Evenimente
Viitoarea Lansarea Oficiala Fedora 9
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Pagini:
1
[
2
]
3
4
...
6
Autor
Subiect: Viitoarea Lansarea Oficiala Fedora 9 (Citit de 13320 ori)
Adrian Joian
Administrator
Hero Member
Deconectat
Răspuns: Viitoarea Lansarea Oficiala Fedora 9
«
Răspunde #15 :
Aprile 08, 2008, 07:39:35 pm »
Suna minunat insa unde este hotelul ca locatie, ai uitat sa mentionezi.
Memorat
screab
Sr. Member
Deconectat
«
Răspunde #16 :
Aprile 08, 2008, 09:25:51 pm »
ma bucur ca va convine
sincer nu stiu exact, tata stie, o sa va spun cand aflu exact,
ca idee undeva in zona unirii universitate din cate stiu...
Memorat
screab
Sr. Member
Deconectat
«
Răspunde #17 :
Aprile 08, 2008, 10:06:07 pm »
Hotel Confort Bucuresti este amplasat în centru, la 5 minute distanta de Piata Unirii.
HOTEL CONFORT TRAIAN, Bucuresti, Romania - Str. Traian Nr. 55
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #18 :
Aprile 09, 2008, 08:29:00 am »
Sint si eu de acord, locatia asta suna super-bine si ne cam obliga :p Zic eu la cel putin 2 prezentari mai serioase si vreo 2-3 lightning talks (astea fiind prezentari mai scurte de 5-10 minute).
Important este si stabilirea zilei: poate fi in ziua lansarii, a doua zi sau in week-end-ul urmator (probabil simbata), dar aici ne trebuie confirmare de la hotel.
Cit despre materiale promotionale.... trebuie sa vedem. Pentru cd/dvd trebuie sa apucam mai intii sa descarcam imaginea si apoi sa o multiplicam - asta poate dura citeva zile si sa nu fie gata in ziua lansarii/a doua zi, e un scenariu mai realizabil pentru primul week-end (daca mergem pe solutia asta, pot sa produc eu poza care se va imprima, s-ar putea ca tot eu sa o fac si pe cea oficiala in engleza, asa ca ar fi banal).
Putem sa ne orientam si pe alte maruntisuri, la lansare F8 am avut niste
sticker-e si certificate de autenticitate
(ar fi trebuit sa fie auto-adezive).
Eu ma gindeam la niste insigne - rotunde, 2-3 cm in diametru, albastre, cu logo-ul Fedora (dar, bineinteles, nu am idee unde s-ar putea realiza).
Memorat
nicu -
http://nicubunu.blogspot.com/
screab
Sr. Member
Deconectat
«
Răspunde #19 :
Aprile 09, 2008, 09:44:15 am »
fiind un "pustan" eu cunosc destule magazine de imprimat chestii....
sincer nicu chiar ma bazam sa faci tu poza....cu dv-durile nar fi greu, luam imaginea si cu 2 3 calculatore facem 15-20 DVD-uri,
scrisu dvd-urilor ar dura sa zicem cam 3 ore daca suntem 3 care le scriem
cu imprimare pe dvd-uri ar dura mai mult ca nu stiu decat o persoana care se ocupa cu asta....oricum intr-o zi am face totul cum trebuie....
insignele se pot face in Mall Unirii sau cel mai aproape de mine la Aushan
cu prezentarile aveti dreptate, va obliga...si chiar ar fi frumos sa le faceti cum trebuie....
cat despre data, cel mai frumos ar fi data lansarii....dar cred ca mai bine facem in weekend ....avem timp sa ne ocupam de cadouri, sa exploram fedora....sa va pregatiti prezentarile si lumea ar fi mai diponibila sa vina.....
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #20 :
Aprile 09, 2008, 10:01:30 am »
Nici nu trebuie sa ne aruncam prea tare la numarul de CD-uri, nu toata lumea ar putea avea nevoie, eu de exemplu nu am pentru ca am unde sa imi descarc.
O solutie pentru imprimare ar putrea fi si LightScribe (eu NU am inscriptor cu LS).
Pentru insigne sau alte chestii pe care le putem face avem nevoie o data sa cunoastem pretul (pentru ca le vom plati noi, organizatorii, deci trebuie sa fie ieftine) si niste specificatii (dimensiune). Poate mai facem si inca un rind de stickere.
Eu ma gindeam pe post de prezentare din partea mea un lightning talk despre Live USB cu persistenta care consta de fapt intr-o demonstratie practica (10 minute).
Data lansarii inca este preconizata pentru 29 aprilie (intr-o marti) si inca mai exista posibilitatea sa fie aminata cu citeva zile (in functie de cum o sa se comporte Preview Release). Unii dintre noi au servicii, de la care nu scapa mai devreme de, sa zicem, 18:00, deci o ora realista de intilnire in cursul saptaminii nu poate fi mai devreme de 19-20. Asta e constringerea cea mai mare, pentru ca gasim noi un mirror sau o alta sursa care sa ne permita download cu 2-3 zile in avans (spun asta fiind convins ca un eveniment in aceeasi zi cu lansarea are mai mult farmec).
Memorat
nicu -
Adrian Joian
Administrator
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #21 :
Aprile 09, 2008, 11:24:54 am »
Si eu inclin ca party-ul sa fie in ziua exacta a lansarii, iar de stickere se va ocupa Andrei de data aceasta vom fi pregatiti in acest sens. DVD cu LS posed si eu si pot scrie fara probleme, insigne prin mall-uri. Ca si material pot prezenta ceva legat de instalarea Fedorei pe laptop sau altceva care vi se pare interesant de stiut legat de Fedora.
Memorat
screab
Sr. Member
Deconectat
«
Răspunde #22 :
Aprile 09, 2008, 12:27:03 pm »
Ar fi frumos sa luam noul Fedora in avans si sa avem gata dvd-urile in ziua lansarii....cat despre LS din cate stiu acestea nu pot oferi decat alb si gri...eu pot face imaginile color...mi se pare ca aduce mai mult farmec....in plus toti cei care vor veni as vrea sa primeasca aceste dvd-uri, .....nu contest ca toti cei care vor fi prezenti au posibilitatea sa-si ia fedora d epe internet...dar astfel piere farmecul....dupa cum am spus acele dvd-uri sunt mai mult ca o motivatie....cat despre prezentare as sugera un topic in care cei interesati sa spuna despre ce si-ar dori sa se vorbeasca:istoria linuxului/fedora; ce e nou in F9; Live USB; etc....
cel mai frumos ar fi sa facem aceast eveniment in amrtea respectiva....dar cum ati zis serviciul nu permite....si aici sugerez un sondaj......
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #23 :
Aprile 09, 2008, 01:15:28 pm »
Pai lanseaza un sondaj daca vrei...
Imaginile pentru downlaod ajung pe mirror-uri cu citeva zile inainte de data oficiala a lansarii dar sint tinute ascunse si cred ca putem convinge pe cineva sa ne dea acces.
Gindeste-te daca vrei si tu sa prezinti ceva. Cred ca accentul se pune pe ce pot/stiu sa prezinte cei dispusi sa tina prezentari, pentru ca e cel mai bine sa vorbesti despre lucrurile la care te pricepi/in care esti implicat.
Memorat
nicu -
Adrian Joian
Administrator
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #24 :
Aprile 09, 2008, 02:35:18 pm »
Pai este o diferenta intre a avea printat un sticker si sa il lipim pe DVD si cu totul altceva sa avem inscriptionat DVD-ul direct pentru ca se descentreaza dvd-ul omului acasa daca facem varianta 2. Cat despre prezentari eu nu am experienta nu am mai prezentat niciodata insa nu ma deranjeaza.
Memorat
screab
Sr. Member
Deconectat
«
Răspunde #25 :
Aprile 10, 2008, 08:26:11 pm »
Va rog sa va hotarati asupra datei si ora, ca sa fac rezervarea.
Salile se rezerva incepand cu ora 9 pana la cel mult 18.
Eu propun sa tinem lansarea sambata , 3 Mai, de la 9 la 13 iar dupa orele 13 la Classic pentru bere.
Memorat
levi
Hero Member
Deconectat
the futu®e is OPEN
«
Răspunde #26 :
Aprile 10, 2008, 11:15:27 pm »
Da o chestie cu prezentatu ar fi sa se faca o prezentare in scoli(generale,licee sau chiar facultati) k sunt multi care nici macar nu stiu cei aia un SO desi il folosesc chiar si studenti (cunosc un caz care ma intrebat cei aia Linux) sau daca se poate sa alcatuti un material despre Linux ingeneral care sa se poata descarca de pe forum pe care sa il prezentam chiar si noi ca multi cu siguranta nu o sa poata participa la aceste "adunari" si in care sa fie inclus bineinteles si Fedora si o comparatie intre Linux si windows.Astept raspuns
Memorat
bine ca esti tu dăstept...
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat
«
Răspunde #27 :
Aprile 11, 2008, 07:37:32 am »
Daca vrei o prezentare in scoli si licee, ma tem ca tu esti cel care ar trebui sa o sustii... :p pentru ca probabil ai timp liber mai mult decit noi ceilalti. Si ar trebui rezolvat cumva si cu cadrul institutional care sa iti permita sa mergi prin scoli si sa prezinti ce vrei tu.
Cit despre materialul prezentarii, asta nu e greu - presupun ca te gindesti la un slide show despre care sa se paota vorbi vreo 45 minute, corect?
Memorat
nicu -
screab
Sr. Member
Deconectat
«
Răspunde #28 :
Aprile 11, 2008, 08:11:34 am »
Revin cu rugamintea mea, alegeti ziua si ora la care sa facem prezentarea, ca sa fac rezervare...altfel ramanem fara sala.
Memorat
levi
Hero Member
Deconectat
the futu®e is OPEN
«
Răspunde #29 :
Aprile 11, 2008, 01:57:58 pm »
Da "corec" am destul timp liber,sunt si "scoler" fac seralul si corec si cu slide show-ul cat despre rezolvatul in instititii scolare daca se vorbeste cu un director si in prealabil cu un "profesor" ce preda informatica (desi sunt multi profesori de info nu stiu nici cat mine si io in comparatie cu adminii serverului sunt la pamant) prea mare lucru nu se preda (sunt si exceptii)k in 2 ani de seral nu ni sa "predat" numa office word si si acolo numa nea pus sa scriem ce ne doate capul :| iar profu casca ochii in laptopul lui de parca acuma ar fi iesti din comunism .
Nu mar deranja nici materiale in format video care sa nu foloseasca cine stie ce codecuri,ca nu se stie de starea calculatoarelor si ce codecuri contin sau nu,iar la mine in scoala defapt colegiu m-as "incurca" sa prezint asa ceva.
Memorat
bine ca esti tu dăstept...
Pagini:
1
[
2
]
3
4
...
6
« mesajul precedent