Fedora Forum
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Septembrie 10, 2010, 11:02:15 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
3828 Mesaje în 469 Subiecte de către 503 Utilizatori
Ultimul cont creat: Cleanercare2
* Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
+  Fedora Forum
|-+  Offtopic
| |-+  Administrative
| | |-+  Traduceri Fedora in romana
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Traduceri Fedora in romana  (Citit de 815 ori)
George Enea
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Fedora 12 Constantine

Vezi Profilul WWW
« : Ianuarie 19, 2010, 02:43:43 pm »

Credeti ca ar prinde bine sa pot contribui - atat cat pot, cu traducerile in romaneste?
Am Fedora 12 si vad ca mai sunt multe lucruri inca netraduse...

Din cate am inteles se foloseste aceasta pagina pentru traduceri: http://tradu.softwareliber.ro/narro_project_file_list.php?p=7 insa nu am inteles ce este si cu asta: https://translate.fedoraproject.org/languages/ro/

Daca este de ajutor, eu pot contribui cu asta pentru Fedora Romania, si o fac cu mare bucurie! Smiley
Memorat

Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Intregul.
alexxed
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 19, 2010, 04:51:21 pm »

Salut,

Pe pagina https://translate.fedoraproject.org/languages/ro/ nu se traduce online. Acolo cei care au cont și permisiunile potrivite trimit fișiere în format .po.

Pe tradu.softwareliber.ro se poate traduce online și rezultatul este pus pe pagina de mai sus de către mine.
Memorat
Andrei.Tosea
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Ianuarie 19, 2010, 08:27:29 pm »

Salut,

Narro este un proiect care iti permite sa traduci atat pentru Fedora, cat si pentru alte aplicatii din zona SoftwareLiber (Fedora, Firefox, Gnome, KDE, OpenOffice...) . Aici poti traduce cat vrei, pe ce proiect vrei, totul se realizeaza online (din browser); cand te plitisesti de tradus poti inchide fara nici o grije, continuii altadata.
Este foarte usor de folosit, poti vedea si propune altfel de traduceri la texte, totul ce se realizeaza in Narro se incarca pe website-ul oficial.
Memorat
Robert.Ilie
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 04, 2010, 05:05:32 pm »

As vrea sa ajut si eu Fedora! Ma primiti in echipa? Sau cel putin ca ajutor...?
Memorat
Andrei.Tosea
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Iulie 08, 2010, 03:27:23 am »

Oricine este doritor, poate deveni membru al comunitatii Fedora. Daca ai posibilitatea de a participa la diferitele evenimente, care se origanizeza (Cateogria: Evenimente), o sa poti sa ne si cunosti, iar noi sa te cunoastem pe tine. (nu este obligatoriu)

Daca vrei sa contribuii la comunitate, orice sugestie este bine venita. Iar daca faci parte dintr-un cerc de prieteni, care folosesc distributia Fedora, puteti sa devenit reprezentanti zonali.
Puteti origaniza propriile voastre evenimente, posta poze, articole etc. Daca obtineti sponsorizari si mai bine, de obicei evenimentele sunt organizate pe cheltuiala personala.

Raspundem la orice intrebare, cat timpul ne permite si avem cunostintele necesare.
« Ultima modificare: Iulie 09, 2010, 05:14:33 pm de către Andrei.Tosea » Memorat
cr_alin
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iulie 08, 2010, 08:42:06 pm »

@Andrei.Tosea,
Sper sa nu te oftici, dar ultimul post al tau, pe alocuri,  da impresia ca limba romana a fost materie optionala pentru tine in scoala.

Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.028 secunde cu 16 cereri.