Salut cr_alin,
Am verificat si cu comanda pe care tu mi-ai dat-o.
Pe masina nu e deschis serve-ul eu il inchid cu ctrl+c.
Chiar nu imi pot da seama dece imi da asta...
Sunt putin "disperat" server-ul a fost pe un pc personal cu windows xp si de 2 sapt ma tot chinui sa ii dau drumul pe masina asta...
Care are un CPU 2.8Ghz Intel Pentium Dual Core, 2Gb Ram si HDD 500 32Mb buffer si 2 placi de retea una de un 1Gb/s si una de 100Mb/s cu net din doua puncte... de la RDS si DTV Media Sat(e o firma locala in craiova)
Iar ce nu am reusit sa fac e sa fiu conectat cu ambele la net... Am vazut un script pe net care zice ca schimba ip-urile automant nu stiu ce si cum

Am mai reusit cu clonare de mac adica pui un mac la amblele placi de retea.
Si am pus router-ul pe cea de la RDS ca am zis ca opreste cateva atacuri si ajuta firewall....
Nu stiu cum sa fac cine ma poate ajuta ii dau VNC sa intre el la mine, nu fug de munca dar chiar nu mai stiu ce sa fac pe net nu gasesc nimic...
Sunt incepator nu prea le am cu linux... am testat si CentOS FreeBSD si tot aceasta eroare imi da la server-ul de cs...
PS: am pus fedora din nou ca sa o iau de la capat si sa nu mai fac nimic fara sfatul vostru...
Si as mai avea 2 intrebari cum pui parola la root sa poti sa te logezi cu el. Si cum fac sa instalez placa video (nVidia 9800 GT).
Va multumesc si imi cer scuze ca va rapesc din timpul vostru.
Cu stima,
J. Marian
Contact Id mess: mdyhosting sau pm aici.