Fedora Forum
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Septembrie 06, 2010, 01:45:49 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
3825 Mesaje în 468 Subiecte de către 503 Utilizatori
Ultimul cont creat: Cleanercare2
* Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
+  Fedora Forum
|-+  Suport Fedora
| |-+  Suport General
| | |-+  Multifunctionale Lexmark
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Multifunctionale Lexmark  (Citit de 752 ori)
BlueNinja
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : Iulie 10, 2008, 07:28:39 pm »

Intreb si aici desi nu am prea mari sperante, am o multifunctionale Lexmark X1190 pe care nu am reusit sa o fac sa mearga sub nici o forma, ma intereseaza mai mult scannerul decat imprimanta. In baza de date Sane scrie ca nu este suport pentru aceasta imprimanta, stiti sau ati auzit de vreo alta metoda? Am gasit asta, am facut ce scrie acolo dar nu a functionat nici imprimanta.
Memorat

“Most people would sooner die than think; in fact, they do so” - Bertrand Russell (1872-1970)
Am fost invatati de Dumnezeu sa dorim vesnicia, dar ne multumim cu o Coca Cola. Am fost invatati sa iubim, dar noi tot o Coca dorim! - Monahul Paulin
screab
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Iulie 10, 2008, 10:50:35 pm »

Pai  problema e ca Lexmark e cunoscut pentru incompatibilitatea sa cu Linux.Din pacate nu prea exista drivere.Si eu am un Lexmark si vreau sa-l schimb.Pana atunci folosesc un windows ca s-o folosesc.Am incercat toate driverele care le-am gasit si  nu e mers:(
Memorat
nicubunu
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Iulie 11, 2008, 08:34:07 am »

Cam asa e, de Lexmark trebuie sa te feresti ca de ciuma daca folosesti Linux. Iar partea de scanre e chiar si mai dificila.
Memorat

Andrei.Tosea
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Iulie 24, 2008, 12:29:33 am »

Cei de la Lexmark se pare a fi "fani" MS Windows si nu doresc sa ofere suport software pentru sistemele de operare concurente. Aceasta problema persista de vre-o 10 ani. Chiar daca ei nu doresc creearea de driveri pentru produsele lor, dar se incapataneaza sa puna la dispozitie si detalii tehnice, care ar putea duce la aparitia de driveri "after-market". O problema foarte ciudata este disparitia suportului software (MS Windows ) pentru produce ceva mai vechi.
Daca te-ai procopsit cu o multifunctionala/imprimanta Lexmark, poti sa o ancorezi de un sistem de operare MS care sa fie server de printing ( si sa te rogi sa se strice cat mai repede), poti sa o vinzi "sh" la cineva care are doar MS Windows, poti sa o donezi sau poti sa o faci bucati poate reusesti sa faci un driver pentru ea.
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.052 secunde cu 15 cereri.